19.Gün: HTTP 404 ‘UYKUM YOK’

insomnia-1

Biliniz ki, malum son birkaç gündür süregelen hava değişimi Aychup! Project'i çok olumsuz etkiliyor.

Bizim simalarda, hava sıcaklığı 10'ar 10'ar eksilip, artabiliyor. Vücud gribe yakalanmamak için savaş verirken, sistem genelinde hata verebiliyor.

Bende dün akşam uzun saatler boyunca verilen hata mesajı!

HTTP 404 'UYKUM YOK'

Ne korkunç birşeydir yahu, sürekli uyumam gerek yarın iş var diye kendinize baskı yapıp bir yandan da uyuyamamak. Hatta yeterince yorgunsanız, ki ben aynen bu durumdaydım, zaman kavramı diye de birşey kalmıyor, gece saat 3, öğlen gibi geliyor size. Bütün dünya mışıl mışıl uyuyor ve siz gözünüzü kırpadan aleme nöbet tutup, koca dünyanın bekçiliğini yapıyorsunuz.

Demem o ki, hava değişikliği, baharın gelmesi, iyi güzel de, vücudumuzu hazırlamamız lazım. Yukarıda bahsi geçen büyük sistem hataları, ileride daha vahim sonuçlarda doğurabilir. O zaman, biz buradan  bir çağrıda bulunalım. Günlük gazetelere, tv'lere demeç veren doktorlarımız, hava değişimine vücudumuzu, beynimizi ve ruhumuzu nasıl hazırlayacağımıza dair demeçler versinler...

Bizlerde hepberaber elele uykulu gecelere doğru pembe bulutlar üzerinde koşturalım :)

Günün Müziği: Mara Carlyle - Baby Bloodheart

Günün Özlü Sözü: Those who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night. Edgar Allan Poe

Günün Filmi: Fried Green Tomatoes

Günün Yemeği: Yeşil Mercimekli Erişte Çorbası

Malzemeler:

yesil-mercimek-corbasiMercimek

Erişte

Sıcak Su

1 çay kaşığı tereyağ

1 çay kaşığı salça

nane, tuz

Mercimeği  tencereye koyun üzerine kaynar su ekleyip, kaynatın. Pişmeye yakın erişteleri ekleyin. Bir tavada tereyağını kızdırıp salçayı ekleyin. Naneyi de ekleyip hazırladığınız sosu tencereye karıştırın.

Any thoughts?

*

Loading more content...